Nyhetsrum


ISE är med och arrangerar transportsäkerhetsdagarna


2010-10-08

Den 30:e september var ISE med som utställare och arrangör av transportsäkerhetsdagarna. Nästa tillfälle är den 27:e oktober i Helsingborg, kontakta oss gärna om ni vill veta mer om att ställa ut eller besöka dagarna.
ISEs kursvecka på Arken Hotel


2010-10-07

Förra veckan genomfördes kurserna interkulturell kommunikation och avancerad samtalsteknik med föreläsarna Karin Sharma och Royne Nilsson. Aktuella ämnen som hur vår kultur påverkar oss och vår uppfattning av vår omvärld, diskuterades. Royne Nilsson lärde ut metoder för att juridiskt säkerställa samtal och pekade ut fallgropar att undvika under utredande samtal.
ISE föreläste på Skydd 2010


2010-10-04

ASIS anordnade en seminarieserie på Skydd 2010 och Niclas Franklin från ISE var en av föreläsarna. Niclas delade med sig av egna erfarenheter kring utredningar av interna brott och gav tips om utredningsmetodik och förebyggande åtgärder.
If vann ISE Grand Prix 2010!


2010-07-06

Precis som förra året vann If den prestigefyllda gokarttävlingen som ISE arrangerar för våra försäkringsbolagskunder i Göteborg. Stort grattis till If!
ISE först i Sverige att utföra evidensbaserad riskbedömning


2010-06-04

ISE har som första säkerhetsföretag i Sverige utbildat sina medarbetare i avancerad evidensbaserad riskbedömning. Professor Henrik Belfrage ledde utbildningen som lett till att vi är diplomerade att utföra riskbedömningar enligt följande metoder:

- SARA (partnervåld)
- SAM (stalking)
- PATRIARK (hedersrelaterat våld)
ISE medverkade i internationellt utredareseminarium


2010-06-04

Niclas Franklin från ISE föreläste om spaning som utredningsmetod på IASIU:s seminarium i Bad Kreuznach, Tyskland. IASIU är ett internationellt nätverk för försäkringsutredare och vart annat år genomförs ett seminarium i Europa. Vid årets event närvarade ca 180 personer.
ISE 6 år firande 5 år med Snabba cash


2010-01-23

Den 21 januari bjöd ISE kunder i Göteborg samt andra partners på bio. ISE firade att man under 2009 fyllt fem år. Den 1 februari 2010 har ISE varit verksamt i sex år. Den kritikerrosade filmen Snabba cash föll även ISE:s gäster på läppen och det var genomgående positiva omdömen.
Lyckat julseminarium med 100 deltagare


2009-12-02

ISE genomförde sitt Julseminarium för femte året i rad och deltagarantalet ökar varje år. Jan Eliasson talade om globala risker och hot och Stefan Hedlund om Rysk organiserad brottslighet.
Aktuella medianyheter på hemsidan


2009-10-20

Som du förhoppningsvis har märkt rullar det nu aktuella nyheter längst upp på vår hemsida. ISE bevakar nyhetsmedia och väljer ut artiklar som vi tror intresserar våra besökare. Uppdatering sker flera gånger i veckan.

Vill du läsa mer om en viss nyhet är det bara att klicka på den.
Jan Eliasson till julseminariet


2009-10-03

För femte året i rad arrangerar vi ISE:s julseminarium och det är med stor stolthet vi kan berätta att vi lyckats enagagera två mycket intressanta talare. Jan Eliasson f.d. utrikesminister, diplomat m.m. och professor Stefan Hedlund, expert på rysk kriminalitet kommer att tala på seminariet i Göteborg den 1 december. Vi kommer inom kort att lägga ut mer information på hemsidan men för att vara säker på att få en plats till årets seminarium kan du redan nu anmäla dig genom att klicka på kursanmälan under utbildning.
« Föregående    1   2   3   4   5   6   7   8     Nästa »